Hm

Ja detta blir ett litet test kan man säga. De få gånger jag bloggat nu på sistonde så är det ofta om någonting jag gått runt och tänkt på och det blir oftast det som jag i alla fall börjar skriva om. Men nu vet jag inte alls vad jag ska skriva o faktiskt, utan sätter mig bara ner nu tänkte jag och låter fingrarna flöda. Som man så fint kan uttrycka det om man vill.

Klockan är halv 11 och om jag vill så skulle jag kunna vakna om ca 12 timmar för imorgon är det sovmorgon. Jag kom i alla fall nyss hem från staden då jag och mina vänner lyssnat på vår väns band Märon Per. Gillar deras namn faktiskt, det är kul. Det är dom kuliga namnen som är bra. Abra och Millan i Tjenare kungen tänker precis som jag, eller jag kanske tänker som dom. När de skulle komma på deras namn så ville de ha något knäppt. Hellikoptern kräks var i alla fall ett alternativ kommer jag ihåg. Innan det blev Tjenare kungen.Jag älskar verkligen Tjenare Kungen. En riktig sköning alltså.
image3
Ska man ha bilder såhär från en film så tycker jag verkligen att de ska vara som

den här. "In action" liksom. Gillar inte pose-bilderna.


Men åter till Märon Per. Självklart är det inte bara deras namn jag diggar utan musiken också såklart. Det säger jag inte bara för att min allra bästa vän är med i bandet utan för att jag verkligen tycker dt. Nyckelordet till det är busenkelt: Dom är inte som alla andra.

Det jag la märke till ikväll på Klara hall när alla banden spelade var hur många par det egentligen finns här i Enköping. Det var verkligen jättemånga som hade någon att stå och krama om. Då kunde jag inte låta bli att fråga mig, är alla dessa känslor verkligen äkta? Det kändes fan inte så. Utan mer som att man var ihop för att man vill ha någon. Jag menar, hur stor är chansen att såhär pass många hittar sin starka kärlek (observera att jag skriver starka kärlek och inte typ den rätte. För det fattar jag ju att man kanske inte hittar såhär i tonåren) i samma stad. Enköping är så pyttelitet att jag tror att folk på något sätt kämpar fram sina känslor ibland för att dom typ intalar sig själva att dom vill. Eller något.

Jahaja, ni ser. Alltid såhär mot slutet så har jag kommit in på ett ämne jag kan babbla på om. Idag blev det.. hm. Ja, att kärleken kanske inte alltid är äkta hos vissa som är ett par. Vilket jag tycker är ett minus.

Har som sagt sovmorgon imorgon och jag ska nu ägna (stavning?) kvällen åt att plugga in 12 fågelläten.


Brist

Ja det känns som jag har lite allmän brist just nu. Först var det bara brist på att ha nånting att gå in på internet på medan man väntar på svar från de på msn. Men sen börjar jag tänka vidare på just brist-linjen i mitt liv och hittar då flera saker jag har brist på. Varför är man sådan? Jag gör det inte frivilligt, tänker inte på det frivilligt alltså utan det är hjärnan som bara sätter igång av sig själv. Människokroppen är konstig. Och särskilt då den psykiska delen. Det är ju inte direkt så att jag vill hitta mina brister i livet, skulle nog leva lika bra utan att veta om dom. Eller vafan? Jag skulle ju leva bättre utan att veta om dom.

Åh, mamma sitter nere i köket just nu med sin vän Mari och dom fnissar och flamsar sådär gott. Jag vill också flamsa på, det känns som att det var länge sedan, vilket det säkert inte var eftersom jag och Anna flamsar hela tiden i skolan! Men känner att jag nog hade velat göra något ikväll. Hrm.. suck, men men. Imorn ska ja göra nått. Ah, skulle ju fråga Amanda. Nu. På msn.
Jahaja, hon skulle fiska strömming hon. Men kan nog sno lite av hennes tid imorgonkväll i alla fall om jag har tur.

Vafan, håll tyst Amanda. Hon säger att hon ska till skärgården. Och jag kontrar med "åh, det som ska bli så fint väder i helgen också". Åh, jag vill också åka iväg och göra nått!

Bort från Enköping vore ju bara så nice.


Träffa nytt folk, för det är nog fan bland det roligaste som finns.


Ut och träffa nytt folk och vara spontan, bästbästbäst.


Broder

Bror är här och det känns fint. Det är faktiskt jävligt kul att ha äldre syskon. När man är minstingen som jag är så blir man liksom behandlad på ett speciellt sätt. Haha. Svårt att förklara alltså, kan ju betyda många olika saker. Men i alla fall, skiljer ju 12 år på syrran och mig och 15 år på bror och mig och det är faktiskt bara roligt. Skulle man ha chansen att välja ålder på sina syskon så skulle jag nog fan välja så som Kristian och Kattis är nu. Ska försöka precisera (stavning?) lite bättre.. Man gör helt olika saker och man gör liksom "större" saker. Hade jag syskon i min egen ålder så hade jag antagligen gjort samma sak med dom som jag hade gjort med mina kompisar. Nu får jag ut och göra andra saker! Sen att dom är världens bästa syskon gör ju bara saken bättre.

Känner mig riktigt nice just nu. Har ju bärbart tangentbord och bäbar mus så sitter liksom uppe på massagebänken en liten bit från datorn och jag känner mig liksom sådär coolt chillig. Nu är det bara hostan som stör min närvaro.

Nu måste jag ner till bror min och snacka skit. Känner mig rätt cool när han och jag sitter och snackar programmerings- och webbdesigntermer. Yeah. Och antar att han känner att jag är ganska cool också när jag hänger med i snacket liksom.

Appropå (stavningen här med?) att jag känner mig sådär coolt chillig. Jag vill leva som sex and the city. Känner att jag är lite på vägen nu när jag liksom inte sitter stelt nerklistrad i en kontorstol med tangentbord och mus prydligt framför mig och inkopplade i datorn. Så, va hade nu de me Sex-and-the-city-lifestyle att göra? Jo, dom lever ett sånt chilligt liv. Så att jag sitter en bit från datorn och känner mig cool är väl kanske mer som en metafor till hela livsstilen. Carrie, Charlotte, Miranda och Samanta (h nånstans kanske?) lever livet helt enkelt. Går ut och fikar när de känner för det. Går ut när de känner för det. Sätter sig i sängen ensamma med myskläder (snygga sådana) och käkar glass framför laptopen UTAN att känna "gud, vilken tråkig människa jag är som hellre är hemma själv än att vara social". Så som jag ofta känner.
image6
Titta så underbara dom ser ut

Nej, nu har jag överskridit blogglängds-gränsen för länge sedan. Ska försöka leva ett chilligt liv nu i alla fall. Och som i förra inlägget, spontant är bästbästbäst. Ska traska ner till bror och snacka skit. Sen ta en dusch och sedan sätta mig lite coolt i min säng och glo Greys Anatomy. Var det chilligt?

Sommar 08

Har precis tagit ett beslut om att sommar 08 ska bli den bästa. Okej, självklart har man snackat om det en X-antal gånger när vinter-humöret var som sämst. Men idag blev det en himlans mycket snack om det med Sofie och Isabelle. Blev en storslagen diskussion, vilket det alltid blir när vi drar igång. Egentligen vet jag inte om vi ens lyssnar på varandra för alla bara pratar i mun på varandra och alla tycker att det är viktigast att få fram sin åsikt men vi bryr oss liksom inte. Vi vet liksom ändå vart vi har varandra så vi behöver inte vara sådär mesiga mot varandra. Och det älskar jag. Jag älskar Amanda, Isabelle och Sofie för vi har varit kompisar i typ 11 år och vet exakt vart vi har varandra.

Detta är nästan det roligaste med bloggen. Man tänker inte på hur man ska uttrycka sig eller vad man ska skriva. Man sätter sig bara och så börjar man skriva. Sen får man se vad det blir liksom. Som att man har en konversation med sig själv eller nått. Detta skulle ju handla om sommar 08 och så blev det värsta känsliga orden till mina vänner. Men sånt är ju fint. Bara det inte blir för ofta. Då blir det falskt och fånigt. Det ska komma när man känner för det.

Men åter till sommar 08. Man ska vara spontan. Jag vill verkligen HYLLA spontanheten (vet att det kanske inte heter så men..) Man glider runt som en soft chillare och bokar in lite lagomt med aktiviteter med kompisarna. Resten av tiden är man den där softa chillaren och hänkar på det som händer helt enkelt. Leva livet helt enkelt. Spontant alltså. Bästbästbäst.

image5
Peace and love är bokat och fyfan vad jag ska leeeva

Snabbis

Detta blir en riktig snabbis alltså. Om ca 6 minuter ska jag åka till dansen och jag blev precis klar med bloggdesignen. Som jag för övrigt inte är det minsta nöjd med. Och jag vet att knappast någon kommer tycka att den är snygg. Men håll med om att den hade kunnat vara fulare! Gillar färgerna dock, dom är softa att kolla på.

Ok, nu är det 4 minuter kvar och jag borde byta om.
Men förtiden så orkar man aldrig ta tag i saker. Och det kan vara allt från att orka byta om till att boka biljetter till peace and love(!!) Hur slö får man vara? Nej, det är galet vad trött man är som dagens ungdom.

(Måste lägga in en parantes. En på min msn loggade precis in typ 8 gånger på raken så skärmen smockades av "just loggat in"- rutor. Det är SÅ irriterande. Måste vara en ensam och övergiven jävel.)

Men hey! Jag måste åka.
Hej!


RSS 2.0