Idag har jag lärt mig hur man slår i en bibel

Måste plugga. Just precis nu måste jag plugga. Jag tyckte att jag var duktig när jag, efter att ha ätit upp min ostmacka med ett glas mjölk, stängde av tven mot min vilja och lyfte på arslet för att gå upp hit till datorn för att sätta igång med samhällskunskapen. Läste igenom skiten och kunde bara tänka nejnejnej. Jag har det skitjobbigt just nu ska ni veta! Verkligen noll motivation. Hoppas det vänder snart annars lär det ju sluta rätt så illa för lilla mig.

Förutom några miljoner så har jag bestämt att snart (hm..) så kommer jag att ha ett körkort i plånkan. Det är väl rätt så nice det.. Är i alla fall anmäld o klar så nästa måndag börjar jag i teoriklassen. Eftersom min pluggmotivation har passerat botten och grävt ner sig just nu så tänkte jag att det var bäst att ta såndär klass och inte läsa själv.

Jag kommer fan känna mig cool när jag har körkort. Så kommer jag kanske kunna utveckla min dröm om det mer spontana livet. Minuset är ju att jag kommer känna mig ännu mer vuxen. Då kommer jag liksom kunna säga att jag på fredagkvällar står iklädd förkläde och kokar lingonsylt OCH har körkort. Nästan så att nästa inköp blir rulatorn eller något.

Hit&dit

Åh vad allt är jobbigt. Känns som att, för tillfället, så är meningen med livet plugg. Så kan det väl  inte vara heller.. Hur kul är det liksom. Man (jag) kan aldrig slappna av riktigt för man vet att det alltid finns något litet (eller stort som helvette) plugg man kan ta tag i.  Fruktansvärt dålig svenska där. Så även fast man bestämt att nu är jag värd att ligga och glo på tv så ältar ändå hjärnan igenom hur man ska ta itu med nästa skolskit. Tänkte om det nu var någon som kände igen sig? Inte? Joo? Det är i alla fall helvettes jävla trist. Fyfan. Kallt som in i helvette är det ju också. Ja, det blir lite väl många svordomar nu men jag orkar inte ändra.

Det som var roligt med denna dag var att jag&Tessan äntligen knåpade ihop lite tid till att träffas. Det är inte lätt ska ni veta. Hon går i en galen skola den snuttan! Hon har fullt upp med andra ord. Mycket roligt att äntligen träffa tjejen i alla fall.

Nu känner jag att jag inte har koll på vad jag skriver. Att jag hoppar lite hit&dit. Men det är nog för att mitt liv är så just nu. Jag har så otroligt mycket jag ska göra så man vet inte vart man ska börja så allt blir sådär lite halvgjort. Irriterande (jävligt irriterande hade jag sagt om jag nu inte redan hade svärt så jävligt i detta inlägg).

Vill i alla fall säga igen att det är alldeles (stavning?!) för kallt inne. Och för kallt ute. Och för kallt i min kropp. Man kanske skulle gå och bli kär för att bli sådär mysigt varm i kroppen.. Ingen dum tanke dära.

Kan vara det sämsta inlägget någonsin så nu vill jag bara bli av med det fort. Hejdå!

(Måste bara få säga att Timo Räisänen sjunger vackert för mig just nu genom högtalarna och det är bland det bästaste bästa)

.. för skalman är så tlött.. TLÖTT.

Jag blir så trött.. på mig själv. För att jag ibland får för mig att jag är för onyttig och ibland har jag lyckats inbilla min lilla hjärna att jag är tjock också. Helt otroligt. Jag tänker på de här med onyttigheter stup i kvarten men det hindrar mig inte alls ifrån att äta nått onyttig. Jag äter liksom på som galning i alla fall. Men allt deta tänkande "okej, nu tar jag en kladdkakebit till men då måste jag vänta en halvtimme innan jag äter godiset." Jag bygger liksom upp gränser hela tiden. Jag hatar det. Jag blir så trött. Ibland tror jag att jag provocerar fram att jag är sugen på något också, "det är lördag jag måste gå och köpa godis."

Suck. Skönt att få vara med vännerna ikväll. Haha, för då tänker jag verkligen inte såhär!

Om nu allt detta babbel kändes som en enda stor ordsmörja så det jag tycker är att det är felfelfel att man ska hålla på såhär. Man ska äta det man vill. Punkt.

Ombytta roller

Min fredagkväll: Klädd i förkläde, står och kokar lingonsylt till familjen. Lagar samtidigt mat, allt blir lite sådär halvstressigt. De få döminutrarna går till att diska och torka upp.

Mammas fredagkväll: Duschar och gör sig fin. Stressar iväg till en god vän med en vinflaska i högsta hugg, det ska ätas och fördrinkas och sedan iväg på dans.

Kände mig lite.. hm.. gammal måste jag säga.

Mamman, pappan och barnet

Höjj höjj!

Yes, jag känner mig lite flamsig. Min kropp har äntligen lyckats rikta in sig på bättrningsvägen. Känts som att den bara åkt runt i någon rondell de senaste dagarna och inte hittat ut men nu så! På bättrningsvägen. Skönt!  Så imorgon blir det skola. Blir väl dock att man skippar idrotten men det är inte helt säkert det heller. Jag vill ju på dansen på kvällen eller alltså, jag ska på dansen på kvällen. Så de beror ju på hur pass bra det klingar att skippa idrotten och sedan stressa iväg till tåget till dansträningen. Jag är ju lite halvlöjlig sådär så jag vet inte hur mitt samvete skulle må om jag gjorde så. Nej, det blir att prata med mamma. Hör ofta med mamma vad hon tycker att jag ska göra för då har jag lättare att handskas med samvetet. Men jag skulle inte säga att jag var mammig för det. Nej. Mammig är jag inte. Men hon får oftast bestämma hur jag ska göra när jag själv inte vet. Känns det fel i kroppen får mamma lösa det helt enkelt.

Babbel babbel. Apropå allt detta så skulle jag vilja säga att jag varken är mammig eller pappig. Hört fler gånger att man oftats är mammig eller pappig. Lagd åt något håll liksom. Men tror fan inte att jag är det.

Åh, jag är så sugen på att baka. Jag vill baka citronpajen. Josefines citronpaj vill jag baka! Fast en vanlig kladdkaka vore också gott. Men citronpajen har jag aldrig bakat och den är så galet god. Låter ju så förbaskat tråkigt med citronpaj men icke! Supergod.

Onyttigheter lär det ju bli helgen i alla fall då jag ska umgås med mina vänner. Robinsongänget blir det då, rättare sagt: Amanda, Sofie, Josefine och Isabelle. Så nu var ju det klarlagt. Inte för att vi bestämt något eller så men jag kände att det kan väl jag få bestämma. Här och nu. Så hoppas vi på att det blir så. Vet i alla fall att Sofie kan.


Robinsongänget. Dock utan Isabelle..

Snutta kudde, gosa katt, snyta näsa

Hejhejhej, hemskt mycket hej.

Vaknade av alarm 06,45 för att jag skulle upp och duscha innan skolan. Mjo, var tänkt med skola idag faktiskt. Jag fick ett av mina panikryck när jag vaknade. Ett sånt panikryck när man blir så förbaskat jävla irriterad att man inte vet vad man ska ta sig till. Man är bara så hemskt jävla sur. Riktigt knasförbannad. Jag låg nämligen så perfekt i sängen och temperaturen var också perfekt. Låg i en ställning jag aldrig tidigare legat i så det vill jag verkligen tacka min kropp för. Tack för att du placerat dig så skönt imorse. Så ska jag börja sova.

Men i alla fall så kom mamma in mitt i mitt panikryck och var lite förvånad över att jag skulle ta mig till skolan. Mycket lättare att stanna hemma när man får höra det från mamma. Så ja, hemma blev det. Och det var tur det nu när jag känner att ja knappast är 100% frisk.

Jag ligger i soffan och kollar film, jag gosar katt, jag kollar brevlåda, jag kämpar för att inte ta något att småäta OCH jag får konstant obehag-pirr i magen när jag kommer på att jag när som helst skulle kunna få ett obekvämt samtal från ungdomsmottagningen.

Nu är det dags att snyta näsa och gosa soffa!

Medelsjuk-tjock

Yey, någorlunda som förr.. tror jag i alla fall.

Jag är sjuk och det känns skit. Det är så förbaskat jäkla tråkigt. Finns ingenting att göra. Okej, om jag hade vart sådär jättesjuk och jag hade verkligen inte orkat gått på toa ens men nu är det den där tunga huvudvärken och lite hjärtklappning, men man ORKAR ju fortfarande röra på sig, några meter hit och dit. Och det gör ju också att man blir rastlös. Förbannat trist.

Det var jävligt trist att skriva blogg idag också.. En till sak med att vara såhär medelsjuk är att man fortfarande har aptit och det gör att man småäter mycket. Usch, jag blir tjock.

FAAAN

Det är för i helvette katastrof. Jag råkade slinta till lite på musknappen och vips, hade jag bytt design. ALLT är borta. Min gamla design alltså. Ja men det är ju skitdrygt! Och det där att jag råkade betyder faktiskt att jag råkade. Suck. Hoppas och tror i alla fall att jag har min gamla design sparad i notepad hemma.

HUHU

Hah

Bannern funkar ju inte alls det. Eller hur? Haha, jag som trodde att jag hade vart så smart..

Nu är det skola och jag känner mig lite halvsjuk men dans och utgång i Stockholm blir det ikväll i alla fall. Josefine kommer in och vi har brors lägenhet. Känns ganska så perfekt faktiskt.


Jaaaaaaaaaaa

Ett riktigt glädjerop alltså. Äntligen fixade jag tillbaka min härliga gamla banner! Ni tänker väl som dom på McDonalds-reklamerna, att det är väl ingen  big deal. Men jo då, för mig var det en big deal att fixa bannern tillbaka. Tack vare att några idioter tagit bort bilden från internet var det klurigt. Meen nu känner jag mig duktig som fixat den tillbaka.

Ibland känns så onödiga små saker så otroligt viktiga att lösa. Den där bannern har legat som en tung sten på mina axlar ska ni veta. Men en liten bit av stenen ligger faktiskt kvar och balanserar på mina axlar.. hatar nämligen det vita runt om. Blä. Det är fultfultfult.

Något som också är fult är att jag har ont i halsen. K a n  i n t e  b l i  s j u k  n u.


Apropå McDonalds så tycker jag inte om det. Det ska vara Max. Och mitt nuvarande Max-sug har funnits länge nu.

Hej och hå

Jahapp.. då ska man försöka igen då tänkte jag. Skriva blogg. Haha, blir ju inte direkt ofta för mig inte. Men ni ska veta att jag tänker på bloggen desto mer! Jävligt ofta faktiskt.. Mycket när jag sitter och funderar över saker och ting så tänker jag att detta skulle kunna bli ett bra inlägg. Men nej, ofta blir det inget inlägg. Men vore ju kul att försöka komma igång med att blogga regelbundet. Men! jag lovar inget. Verkar ändå väldigt jobbigt att vara som t.ex. Kenza eller Bbella eller någon.. De är liksom beroende av att blogga..

Lyssnar nu på Jack's Mannequin och det är jävligt skönt faktiskt. Helt nya är dom för mig, alltid kul med ny musik. Man tjänar mycket kul på att börja umgås i nya kretsar! En fetläxa till alla enköpingsbor, man behöver inte vara så jävla låst till just sitt umgänge. Släpp in nytt och mer folk, var mer utåtriktade! Tur att festivlerna finns, härligare stämning finns inte. Varje dag då jag glimtar till på min höger handled blir jag stolt. P&l- och yranbanden ska få sitta där så länge de bara går. Måste ju iallafall stanna på handleden till p&l 09 bandet sitter där!

Känslan säger jag bara

Jag har sträckt mina lårinsidor och högra skinka. Kombinationen träningsverk+dans var oskönt. Idag är det onsdag, två dagar till house på fredag! Börjat dansa det i Stockholm nu. Det var jävligt kul. Kändes som att det passade min kropp som handen i handsken. Köpte äntligen ett par bra byxor idag, baggybaggy! Kan låta konstigt men kläderna är ungefär 70% av dansen.. Känns det bara fel när man utövar en dans och man har fel stil på kläderna så lovar jag att det skulle kännas mycket bättre om man hade mer passande kläder! Själva känslan i dansen sitter mycket i kläderna. Så nu blir det dyrt framöver..


Apropå Stockholm. Bror min bor ju där. Dansen är på fredagar. Jag har fått nycklarna till hans lägenhet.
Fattar ni? Party.
Kanske man kan ragga med sig Jossan till Stockholm nån fredag och vi drinkar lite i Stockholm och tar brors lägenhet nångång då han är borta. Har sett så otroligt många myshak i Sthlm nu. Söder säger jag bara. Myspubar är nog the new shit för mig.
Apropå party. I helgen måste det bli fest eller utgång. Om ingen fest så kanske joar på fredag. Om nu någon är på, vore ju trist att gå själv..

Nej nu är det långt igen. Hejhej


RSS 2.0