11.04

Klockan är 11.04 och jag har redan hunnit med att glo klart filmen, läst en massa, ätit frukost (stekt ägg), ätit godis, gjort det gamla vanliga onödiga framför datorn, gosat katt. OCH jag har sommarlov. Skumt. Jag kan helt enkelt inte sova om morgonen längre. Jag skulle gissa att jag vaknar upp vid 8.30 något sånt. Jag vet itne helt för jag kollar alltid på klockan då den är 9.00 och då känns det som att jag har vart halvvaken ett tag. Varför är jag sån? Rummet är helt stängt, helt tyst och helt mörkt ändå kan jag aldrig sova länge! Man blir tokig.

This is england har jag kollat på iaf. Hälften igår och hälften imorse innan jag steg upp. Jag kan inte bestämma mig för om jag tyckte den var bra eller ej. Men jo, jag gillade den nog. Mm, den var bra. Alltså egentligen, så var den riktigt jävla bra nu när jag tänker efter på vad jag egentligen tänkte under tiden jag såg den. Den var så mänsklig. Det blev inte sådär tillgjort som det ofta blir i filmer. De var liksom ett tufft och "hårt" gäng men samtidigt så brydde de sig verkligen om varandra och det skämdes inte för att visa det heller. Typ.. en gangsterfilm med gruppkramar.


Hittade ingen bra bild på Shaun. Men han var så gulig

Dött och ledigt

Hm, ja hejsan. Idag är det dött och ledigt. Eller ja, om jag tycker att det är dött idag så vad var det då igår?! Super - mega - jättedött, kanske.. Fast grejjen är den att det gör inget. Det gör inget att det är lite dött idag och det var det igår. Iofs så börjar det bli lite väl segt just nu, det är därför jag bestämde mig för att utöka bloggen med ett inlägg.

Idag har jag i alla fall något planerat och det känns bra. Då blir jag inte på lika dåligt humör och jag blir inte lika rastlös. Kanske ändå att det där med spontant inte är något för mig? Eller jo, visst är det det men lite planering är ju skönt. "Planeringen" för ikväll är att träffa Amanda hemma hos henne. Hah, viiilken planering. Det är såkallad lagom planering. Ja, där knäcktes den nöten. Spontant tillsammans med lagom planering är det exemplariska. Är exemplariska det rätta ordet i detta sammanhang? Min frisör använde det idag och jag kom på att det är ett bra ord men egentligen vet jag inte vad det betyder..

Igår då. Då det var sådär super - mega - jättedött. Jupp, det var skolavslutning. Skolavslutningskvällen var död. Jag gjorde ingenting. Efter att ha kommit hem efter en mys-shoppingdag i Stockholm men Tessan så blev det tacos med mor och tönten. Sen la jag mig på sängen och glodde SATC. Gick och la mig vid halv elva och somna tjugo i elva tror jag. Men helt okej för mig ändå. Och då vill jag understryka att jag inte är en tråkmåns. Smsades dock för fullt och ringdes en heldel igår för att höra vad som egentligen hände. Men ja, varken en grabbkväll hos Gustav eller en strosa-runt-på-stan-för-att-leta-fest-kväll med Amanda och Matilda lät lockande. Så jag dissade helt enkelt skolavslutningskvällen igår. Jag som var orolig att kl 11 var en lite onödigt tidig klipptid såhär dagen efter.. Så då var det ju tur att det blev en bakis-fri dagen efter.

Oj, ja nu blir det verkligen långt hörrni. Men jag märker inte hur kul jag tycker det är att blogga förrän jag väl gör det. Innan orkar jag aldrig ta tag i det så då blir det långt när jag väl skriver.

Sorry.

Pepp pepp

Känner bara att jag måste rycka upp mig lite! Är arg på mig sälv just nu alltså. Jag är på dåligt humör och går runt och tänker att ingenting är kul nu längre. Och till råga på allt så går jag runt och äter hela tiden också. Massa onyttigt. Äter det just för att jag tycker att jag mår så dåligt. Men vafan?! Jag mår INTE dåligt. Jag borde sväva runt p.g.a. att allt är så himla bra just nu.

- SOMMARLOV om 5 skoldagar
- Behöver inte ha söndagsångest idag
- Endast 3 skoldagar denna vecka
- Pyttelite plugg kvar, då de jobbigaste är överstökat
- Allt med dansen är klart. Alla dessa uppvisningar och träningar osv.
- Jag är inte pank
- Det är ett helt sjukt fint väder

Ni ser väl? Jag mår ju fan toppen!

Varför går man då runt och är på dåligt humör?

Är det ändå inte lite konstigt att man går runt och tänker att man vill vara på bra humör under tiden man är på dåligt humör. För så brukar man väl inte tänka då..  Är man på dåligt humör så går man ju bara runt och surar. Men jag tänker att jag vill vara glad och då kan det väl inte krävas så mycket för att bli på bra humör?

RSS 2.0